Ukraine

Звіт зі сталого розвитку Intellias 2021

News
June 27, 2022

Сьогодні ділимося з вами звітом про те, як ми підтримували сталий розвиток компанії у 2021-му році. Це — щорічний підсумок нашої нашої роботи та внеску у розвиток суспільства. Війна вплинула на дату випуску звіту, але не вплинула на цінність, яка нас об’єднує — робити позитивний вплив на суспільство.

Цього разу звіт складений відповідно до провідних стандартів звітування: Global Reporting Initiative (GRI), а також уперше — згідно із стандартами Sustainability Accounting Standards Board (SASB).

Ці міжнародні стандарти допомагають висвітлювати різнобічні аспекти діяльності, що впливають на сталість бізнесу у роботі з колегами й іншими зацікавленими сторонами, а також розкривати інформацію про реалізацію соціально-важливих ініціатив. Професійний підхід до звітності також допомагає прокомунікувати відповідальність компанії потенційним клієнтам та продемонструвати надійність Intellias як партнера. Отож, як ми розвивали CSR у минулому році? 

У 2021-му Intellias пройшов сертифікацію та отримав оцінку високого рівня захисту (AL 2) від Trusted Information Security Assessment Exchange (TISAX). Компанія втретє потрапила до рейтингу найкращих постачальників ІТ послуг IAOP 2021 Global Outsourcing 100 List. А дослідницька фірма Everest Group відзначила нашу компанію як надійного стратегічного партнера з розробки програмного забезпечення в межах Engineering Services PEAK Matrix® Assessment 2021.

У вересні 2021 року ми приєдналися до мережі Глобального договору ООН, щоб посилити зусилля та скоординувати свої проєкти відповідно до Цілей сталого розвитку (ЦСР). Нашими основними фокусами протягом 2021 року були “Ціль сталого розвитку №5: Гендерна рівність” та “Ціль №11: Сталий розвиток міст та спільнот”.

Минулого року наша команда виросла майже вдвічі: до понад 2 500 спеціалістів і спеціалісток. Це є рекордним зростанням за всю історію компанії. До прикладу, у 2020 році в компанії працювали 1 570 людей, і серед них жінки складали 25%. Протягом 2021-го цей показник зріс до 27,7%. Понад 60% спеціалістів та спеціалісток, які працюють в компанії мають компетенції рівня Senior та вище.

Ми раді поділитись нашими досягненнями, які відбулися протягом попереднього року. І хоча війна кардинально змінила наші пріоритети сьогодні, у 2021-му ми реалізували дуже важливі проєкти для покращення добробуту наших колег, а також позитивних змін у суспільстві, які продовжують приносити результати й донині. Деякі з проєктів наразі переосмислюються і знаходять втілення у нових проявах, але основне, що працює завжди, — це людяність.

Віталій Седлер
СЕО та співзасновник Intellias

Переглянути Звіт Intellias зі сталого розвитку 2021

А ось тут CSR звіт за 2020 рік.

За підсумками минулого року Intellias отримав цілий ряд нагород як найкращий IT роботодавець, зокрема, згідно рейтингів Forbes та EY Ukraine, DOU та інших. Також, у 2022 році Intellias визнали одним з 25 роботодавців, дружніх до молоді в Україні. У національному рейтингу «Компанії, дружні до родин», організованому Фондом Народонаселення ООН в Україні та Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Intellias посів п’яте місце та отримав спеціальну відзнаку за підтримку відповідального батьківства.

Дякуємо, усій команді та нашим партнерам за плідний та яскравий 2021-ий. Вперед до перемог у цьому році.

Про Intellias

Intellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2500 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані в Польщі, Україні, Хорватії та Болгарії. Також Intellias представлений у Німеччині, США та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд. людей. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU – найбільшої ІТ спільноти в Україні. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Ukraine. Крім того, Intellias двічі здобув звання «Велопрацедавця року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.