Ukraine

Звіт зі сталого розвитку Intellias 2020

News
April 13, 2021

Радо ділимось із вами звітом про те, як ми підтримували сталий розвиток компанії у 2020-му році. Минулорічні виклики спонукали нас ще більше піклуватися про колег і зміцнили відносини з клієнтами та партнерами Intellias. Завдяки цьому ми змогли здійснити проєкти, які залишили слід далеко за межами компанії. Звідси й нагороди, які ми здобули у 2020-му: звання Найкращого ІТ-роботодавця України, Найкращого велопрацедавця, перемога у “Конкурсі КСВ-кейсів” за підтримку країни у боротьбі з COVID-19 та інші визнання.

Переглянути Звіт Intellias зі сталого розвитку 2020

Цього разу ми вперше звітуємо за стандартами Global Reporting Initiative. В основі GRI лежить комплексний підхід до звітування та ідея того, що економічні, екологічні та соціальні результати діяльності компанії безпосередньо пов’язані з її стійким довготривалим розвитком. Дякуємо, усім Intellias-івцям, які є частиною наших відповідальних досягнень!

Про Intellias

Intellias — одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у Львові у 2002 році. Українські офіси компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську. Також Intellias має офіс у Польщі (Краків) та представництва у Німеччині (Берлін), США (Чикаго, Нью-Йорк) і Саудівській Аравії (Ер-Ріяд). Зараз в Intellias працює понад 1500 спеціалістів. У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Того ж року Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців за версією DOU.ua, а у 2020-му таке ж звання компанія отримала від видання Forbes Ukraine. Крім того, у 2018 та 2020 роках Intellias здобув звання «Велороботодавець року».

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.