Ukraine

Як минуло Екомобільне літо 2.0 в Intellias

News
October 6, 2022

У компанії вдруге відбувся проєкт з популяризації сталої мобільності та екологічних видів транспорту — Екомобільне літо. Цьогоріч програма виходила з трьох задач — “Допомога собі”, “Допомога планеті” та “Допомога армії”, для кожної з яких ми втілили відповідні активності.

У першу чергу, були вжиті заходи з турботи про ментальне та фізичне здоровʼя спеціалістів і спеціалісток, а також усіх охочих. Ми заохочували колег “Накручувати кілометри, а не себе” та брати участь в Ecomobility Challenge. Сумарно ми наїздили разом 20 639 кілометрів.

У Львові та Кракові відбулась ВелоЙога — спеціальний набір вправ, які тренерка підготувала для розминки після їзди. Відеозапис тренування можна переглянути за посиланням і сьогодні.

А ще у Кракові відбулась ціла серія активностей: перегляд тематичних короткометражок Urban Mobility Shorts, Веломайстерня, де можна було полагодити свій велосипед, а також Велошкола з безпеки руху. І на кожній із подій усі охочі могли підтримати Україну донатом та отримати патріотичне тимчасове тату.

Прививати любов до велосипедів варто змалечку, тож у партнерстві з Пласт Львів ми реалізували традиційну Дивогонку, до якої долучилось понад 150 дітей. А для того, щоб усі безпечно користувались велосипедом, ми організували Велошколу разом з велопатрульними та головою Львівської Асоціації Велосипедистів.

Протягом проєкту ми також проїхали вулицями Києва, Івано-Франківська, Кракова та Львова під час онлайн-велоекскурсій, які провели наші спеціалісти і спеціалістки.

Підтримка захисників та захисниць України була провідною темою проєкту. Ми виявили, що мобільність є затребуваною не лише у містах, але й на фронті. Тому протягом усіх активностей проводили збір коштів на потужні електробайки. Завдяки тихому та екологічному транспортному засобу можна виконувати задачі швидко та залишатись непомітними. Нам вдалось зібрати близько 700 тисяч гривень. До збору долучились також засновники компанії та додали ще пів мільйона гривень. Перший байк вже вирушив на передову, щоб робити свою справу.

Підсумком проєкту стала онлайн-подія Bike Talk, де спеціалісти й спеціалістки компанії із Порто, Загреба, Кракова, Києва та Львова розповіли про особливості інфраструктури та велокультури у своїх містах.

До зустрічі наступного Екомобільного літа!

Не пропусти цікаві історії!

Підпишись на нашу розсилку та отримуй новини від Intellias.

    Дякуємо за підписку!

    The best vacancies, are waiting for you!

    We picked vacancies that suit your skills!

    Good news!
    Link copied
    Чудові новини!
    Все вдалося.
    Погані новини!
    Щось пішло не так. Будь ласка, спробуй ще раз.
    This site is registered on wpml.org as a development site.